Services

Net als architectuur vereist ook experience building een stevig staaltje maatwerk. Standaardwerkwijzen zijn niet onze stijl. Om hyperpersoonlijk en doeltreffend werk te leveren, bieden wij onze kennis en kunde aan via drie formules. Afhankelijk van je noden, wensen en targets selecteer je de support die bij je past. 

Plan een call met team Axitect in om te weten te komen welke formule op het lijf van je bedrijf, overheidsdienst of locatie geschreven is. 

#1 Consulting & coaching

Een 100 % match als je op zoek bent naar een belevingsconnaisseur, -coach of -sparringpartner.

Wat kan beleving betekenen voor jouw bedrijf? Wie nooit eerder inzette op experience tast in de researchfase vermoedelijk in het duister. Als je de vinger aan de pols wil krijgen van de return on investment (ROI) van een unieke beleving, begeleiding wil in de opzet van impactvolle activiteiten of een eigen medewerker wil opleiden tot belevingsexpert, is onze formule #1 de perfecte match. We reserveren een pakket van XX supporturen voor jou en jij zet ze in waar nodig. 

Door Axitect tijdelijk aan boord te halen als consultant of coach haal je enerzijds een verfrissende blik van buitenaf binnen en geniet je anderzijds van 35 jaar ervaring in brand activation en experience marketing. Kennis verzekerd!

#2 Creatie & concept

Een 100 % match als je een experience specialist zoekt sterk in ideeën, concepten en inschattingen.

Je zoekt een creatieve compagnon de route om samen aan de weg naar je KPI’s te timmeren. Jij wil een community uitbouwen, klantenrelaties versterken, een congres organiseren, ... Onze conceptstudio maakt van je vraag een tastbaar project. We trekken alle registers open om een 360°-traject uit te stippelen. Een beleving is immers géén eendagsvlieg, maar een totaalervaring. Inclusief look-and-feel, communicatie, promo, sponsoring, … Axitect neemt de lead in deze fase door middel van een dagfee tegen XX euro. 

Axitect onderzoekt, vergelijkt, bedenkt en creëert een belevingsconcept dat je verwachtingen en die van je doelgroep overtreft. Onze studio ontfermt zich over de productie, waarna jij alle middelen in handen hebt om de experience waar te maken.

#3 Productie & management

Een 100 % match als je operationele ondersteuning nodig hebt op vlak van timing, organisatie en logistiek.

Wie écht het verschil wil maken in onder meer sports, education of health kan op Axitect rekenen. Een exclusief event organiseren is een fulltime job, but we love it! Uitnodigingen versturen, catering voorzien, goodiebags samenstellen, gasten verwelkomen, behind-the-scenes-beelden maken, … Dankzij een ijzersterk netwerk van ervaren partners, kunnen wij steeds de juiste mensen op de juiste plaats inzetten. Het effect: een originele experience met langetermijnrendement. Formule #3 wordt gefactureerd tegen een uurtarief van … euro.

Een benefietavond of een sportbijeenkomst, een congres of een festival. Allemaal hebben ze hun eigen troeven en valkuilen. Axitect rolt je uniek event uit volgens een gedetailleerd draaiboek dat niets aan het toeval overlaat. Wij managen je beleving, jij neemt de complimentjes in ontvangst.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x