Over Axitect

ONS VERHAAL

Met zo’n 35 jaar ervaring op het trackrecord, is beleefbureau Axitect, uit innovatie- en cultuurstad Leuven, een gevestigde waarde in experience marketing.

Axitect ontzorgt je van A tot Z

Experience integreren in je werking, sales strategisch boosten, actieterrein veroveren én behouden, … Bouwen aan je nieuwe business of je bestaande organisatie renoveren, is minstens even uitdagend als een bakstenen huis optrekken. Axitect neemt het voortouw en brengt focus. Met een ruime helikopterblik en een hoge belevingsdrang verdiepen wij ons in tal van sectoren, producten en klantprofielen. Van studie en strategie, over creatie en concept, tot realisatie en projectmanagement van totaalcampagnes op eigen bodem en ver daarbuiten. Strategisch, slim en secuur!

Axitect bouwt een experience totaalplan

Wij zijn een passion en purpose driven belevingsbureau waarbij de rode draad experience is. Je hoeft je niet suf te zoeken naar de geschikte aannemers, Axitect is je toegangsticket tot een netwerk bomvol experience talent. We zetten alle middelen en mensen in om bedrijven, overheidsdiensten en infrastructuren blijvende impact te laten genereren bij hun doelgroep. Gericht, gevat en geloofwaardig!Axitect komt in actie voor jouw businessdoelen

Net als een architect jouw spoc is, zijn wij jouw centraal aanspreekpunt van start tot stop in het beter en sneller bereiken van jouw doelstellingen. Van baanbrekend idee, tot beleving op maat houden wij de touwtjes strak in handen. Om jou en je doelgroep van een top-notch experience te voorzien, schakelen we regelmatig vakspecialisten in. Eén team, veel impact!

Maak kennis met het creatief brein achter Axitect!

Peter De Voght

#founder #communicatieprofessional #conceptontwikkelaar #brandactivator #sportfanaat #ervarenrot

Wil je de krachten bundelen?

Zou experience marketing ook iets voor uw organisatie kunnen zijn?

Zin om eens rond de tafel te zitten? Een online meeting inplannen? Of heb je een vraag?

ONZE EXPERTISE

Our core business is building experiences

Op zoek naar een verfrissende én effectieve manier om top of mind te zijn en blijven bij prospecten, klanten, partners en personeel? Go for allround experiences! 

Steeds vaker worden ervaringen cadeau gedaan in plaats van materiële geschenken. Ze scoren torenhoog op de persoonlijke, emotionele en interactieve barometer. Voor bedrijven geldt diezelfde formule. Veeg traditionele pushcommunicatie van de tafel en investeer in custommade totaalbelevingen. Met een 360°-event schenk je je connectie een onvergetelijke ervaring, waar ook jij als onderneming nog lang van nageniet. Standing out of the crowd? Experiences are the answer!

Als marketingbureau heeft Axitect een heel breed repertoire en kan van elk project een experience met impact maken. Om tot een memorabele experience te komen zorgen wij voor de juiste mix van activaties. Onze sterktes liggen binnen branding, events en networking.

BRANDING

Heeft jouw bedrijf de stap al gezet van business naar brand? Team Axitect legt een experience puzzel waarmee je op de radar komt. We bouwen actief aan een band met je publiek via belevingen op maat. Authentiek en activerend zodat je top of mind wordt bij je doelgroep! Wij transformeren targets naar menselijke marketingacties. Marketing die beweegt, beleeft en emotioneert. Op naar een sterke merkpositie en trouwe volgers met de perfecte marketingmix.

EVENTS

Echte ervaringen plaveien het pad naar een hoge return on investment en wowfactor. Je onderneemt actie en gaat in interactie. Dat smaakt naar meer bij je audience … Wat je zelf meemaakt, voelt, proeft en ziet, blijft langer bij dan een reclamespotje. Veeg fysieke events dus niet zomaar van de tafel omdat de toekomst digitaal is. Experiences op maat geven je imago immers een flinke duw in de rug en bieden je organisatie de positieve mond-aan-mondreclame en persaandacht waar je naar op zoek bent.

NETWORKING

Het geheim van een ijzersterk netwerk uitbouwen? Kijk door de ogen van je partners, klanten en gasten. Axitect is jouw partner voor hospitalityadvies, networking, concept en productie. Wij helpen jou de verwachtingen vervullen en overtreffen. In deze digitale tijden is er meer dan ooit nood aan een combinatie van online én offline samenkomen en kennis uitwisselen. Een fysiek netwerkmoment organiseren getuigt van tonnen lef. En is bovendien een warme uitnodiging om échte duurzame connecties te leggen. Start now!

Inventing, building & managing effective experiences. Sounds like something for you?


ONZE NICHES

Onze knowhow situeert zich binnen drie domeinen

Na jaren connecteren, coördineren en creëren, zijn we een vaste marketingwaarde geworden voor uiteenlopende business, sports en education spelers. Van ambitieuze projecten werkelijkheid laten worden tot ideeën from scratch uitwerken op maat: Axitect is always in for an experience challenge. Trots op onze talrijke referenties en verregaande knowhow!

We understand BUSINESS

Zelfstandige, kmo of grote onderneming? Axitect schakelt voor ieder bedrijf dat klaar is om zijn marketing te versterken met een extra belevingslaag!

We know about SPORT

Team Axitect helpt de zinnenprikkelende dynamiek van kleine en grote sportclubs, -federaties, -organisaties en -diensten, net als topsporters te transformeren in actieve marketing.

We care for EDUCATION

Axitect steekt al jaren de marketingschouders onder educatieve projecten. Zo dragen we ons steentje bij tot de mooie toekomst van leerlingen, studenten, leerkrachten, onderwijzend personeel en schoolmanagement.


Building experiences that make your business top of mind. Curious? Boek een Calendly

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x