Experiences

Op zoek naar een verfrissende én effectieve manier om top of mind te zijn en blijven bij prospecten, klanten, partners en personeel? Go for allround experiences! 

Steeds vaker worden ervaringen cadeau gedaan in plaats van materiële geschenken. Ze scoren torenhoog op de persoonlijke, emotionele en interactieve barometer. Voor bedrijven geldt diezelfde formule. Veeg traditionele pushcommunicatie van de tafel en investeer in custommade totaalbelevingen. Met een 360°-event schenk je je connectie een onvergetelijke ervaring, waar ook jij als onderneming nog lang van nageniet. Standing out of the crowd? Experiences are the answer!

Experience building door Axitect is jouw rechtstreeks ticket naar ROI binnen …

VISIBILITEIT

Een merk in volle actie wordt opgemerkt. Team Axitect legt een experience puzzel waarmee jouw bedrijf op de radar komt én blijft. Get out of the box, jump into action! 

Maak een online afspraak en spring in het oog

COMMUNICATIE

Interactieve boodschappen die pure dynamiek ademen zorgen ervoor dat je doelgroep niets wil missen. Op de eerste rij van jouw beleving zitten is the place to be.

Ontvang meer info over communicatie die connecteert

MARKETING

Wij transformeren targets naar menselijke marketingacties. Marketing die je doelgroep beweegt, beleeft en emotioneert. Op naar een sterke marktpositie en trouwe volgers.

Bespreek je impactvolle marketingmix

PROMOTIE

Wat je zelf meemaakt, voelt, proeft en ziet, blijft langer bij dan een reclamespotje. Wij zetten ultiem in op campagnes, acties, events en samples met pit. 

Reach out voor een experience partner en promotie met punch 

BRAND ACTIVATION

De afstand verkleinen tussen jou en je publiek: we make it work with experiences! Authentiek en actief, zodat je een blijvend plekje verovert in de wishlist van je doelgroep.

Maak een afspraak voor brand activation

EVENTS

Ervaringen plaveien het pad naar een hoge return on investment, experience en wowfactor. Je maakt het verschil, bent top of mind en toont jezelf van je beste kant. Dat smaakt naar meer bij je audience …

Pingpong over events met een langetermijneffect

EMPLOYER BRANDING

Hoe wordt je bedrijf gepercipieerd door talent? Interne communicatie, vacatures, social media, personeelsactiviteiten, … maken van werknemers enthousiaste ambassadeurs. Ktsjing!

Sparren over corporate communication en employee engagement

OPLEIDINGEN

Bye bye schools presenteren, capteren en noteren, hallo animeren, exploreren en interageren. We organiseren opleidingen, seminaries, workshops en trainingen die heerlijk nazinderen bij de aanwezigen. 

Informeer naar een originele opleiding

INCENTIVES

Een boeket, een doos bonbons of een fles gin staan niet in verhouding met de eindeloze inzet van jouw power people. Je toppers verdienen een welgemeend schouderklopje. Een incentive die inslaat als een bom en de onderlinge banden aansterkt: we know how!

Boek een call en imponeer met een incentive

CONGRESSEN

In onze digitale tijden is er meer dan ooit nood aan fysiek samenkomen en kennis uitwisselen. Een congres hosten, getuigt van tonnen lef. Het is bovendien een warme uitnodiging om geen vluchtige contacten, maar échte connecties te leggen.

Congres organiseren? Maak een afspraak voor doeltreffende support

HOSPITALITY

Het geheim van een netwerk opzetten en onderhouden? Kijk door de ogen van jouw partners, klanten en gasten. Axitect is jouw partner voor hospitality advies, concept en productie. Wij helpen jou de verwachtingen vervullen en overtreffen.

Krijg meer info tijdens een eerste call 

PUBLIC RELATIONS

Een positief bedrijfsimago krijg je niet op een schoteltje. Je bouwt er jaar na jaar, actie na actie, event na event aan. Experiences op maat geven je imago een flinke duw in de rug. Neem contact op voor een beleving die uitmondt in mond-aan-mondreclame en persaandacht.

Vraag een online intake aan

SALES

De concurrentie is groot, net als het aanbod. Via beleving maak je je assortiment een flink stuk aantrekkelijker. We zoeken en vinden een geloofwaardige salesaanpak die nieuwe kopers aantrekt en huidige bindt.

Vertel mij meer over effectieve sales

TRAFFIC GENERATION

Vertrouwen is de basis van iedere relatie, ook van iedere realisatie. Wij staan van start tot stop in voor een experience met een serieuze FOMO-factor. Zoek je een partner voor traffic generation acties? Axitect is kandidaat!

Bespreek je traffic goals

SPONSORING

Doe je vandaag al aan sponsoring, maar levert je investering weinig op? Wil je je bedrijf koppelen aan een sportploeg, event of goed doel? Wij stretchen je sponsoring in de breedte en in de diepte. Maximale ROI, yes!

Maak kennis met sponsorspecialist Axitect

MVO

Team Axitect helpt bedrijven en overheidsdiensten de beste versie van zichzelf te zijn. Wij zetten de trend van maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk. Verwacht meer actieve betrokkenheid en krachtige doelen die matchen met je business, missie en visie.

In zee gaan met een experience partner met een zwak voor MVO

THE SKY IS THE LIMIT …

Als belevingsexpert is het onze missie om nieuwe pistes te onderzoeken. Neem dus zeker contact op als jij een andere opportuniteit voor jouw brand, business of locatie ziet. Axitect staat op scherp om nieuwe horizonten te verkennen en versterken. 

Boek een call met founder Peter

Remarkable experiences, tailormade for your business. Finding out more? Boek een Calendly

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x