Waarom axitect?
  • Creativiteit
  • Marketing
  • Netwerken
  • Strategie

Marketing

STUDIE

U wil een product lanceren, uw verkoop stimuleren, uw branding versterken of traffic genereren?

Axitect heeft heel wat ervaring als het aankomt op het begeleiden en uitwerken van marketingtrajecten. Wij schuiven met plezier aan tafel om met u te brainstormen, te stretchen, te pitchen en om uw ideeën om te zetten in haalbare doelstellingen. Wat wij vragen, is heel eenvoudig. U legt uw plannen, wilde ideeën, stoutste dromen op tafel, samen met al uw troeven. Axitect werkt een concrete marketingstudie uit.

 

STRATEGIE

Waar en wanneer wilt u in actie komen? Weet u in welke leefwereld uw doelgroep zich bevindt? Hoe kan u dan het verschil maken?

Axitect vertrekt niet op marketingmissie zonder een uitgekiende strategie. Wij maken een scan van uw project en zetten alle parameters scherp: hoe, wat, waar, wanneer, wie en waarom. Wij beheersen alle technieken om een marketingstrategie op te zetten. Een strategie die gegarandeerd werkt en de connectie maakt met uw klant of markt. Door onze jarenlange ervaring mogen wij gerust zeggen dat Axitect een expert is in marketingstrategie.

 

CONSULTING

 U heeft een blanco blad als uitgangspunt? U heeft al een uitgeschreven idee?

Prima! Axitect biedt marketing consulting aan voor klanten die strategisch marketingadvies willen. Uiteraard zullen we praten over uw doelstellingen, USP’s, marktpositie en strategie maar wij denken het liefst in termen van doen en actie, meer nog, wij willen bij uw doelgroep een emotie en een reactie uitlokken. Een positieve beleving geeft nieuwe impulsen voor een sterk en toekomstgericht partnership. Dat is wat Axitect doet; een flow creëren die prikkelt naar meer.

 

PLAN-VAN-AANPAK

Lanceert u een product? Organiseert u een event? Zoekt u een strategische marketingpartner?

Axitect werkt zowel op projectbasis als op jaarbasis. Axitect stelt een planning op en is uw ervaren gids voor, tijdens en zelfs na het project. Wij bekijken elk project in z’n totaliteit én op lange termijn. Wij zorgen voor een uitgebreide briefing, een helder project- en budgetplan, het managen van uw project of event, én een eerlijke evaluatie achteraf met tips & tricks voor onze klanten om blijvende impact te genereren. Op basis van deze filosofie hebben we de afgelopen jaren al heel wat mooie partnerships met klanten kunnen opbouwen.

Waarom axitect?
  • Creativiteit
  • Marketing
  • Netwerken
  • Strategie