Waarom axitect?
  • Creativiteit
  • Marketing
  • Netwerken
  • Strategie

Concepts

CAMPAGNES

Expertise, buikgevoel en terreinervaring nodig?

Axitect is sterk in het bedenken en uitwerken van originele concepten en campagnes. Uw idee is voor ons een opportuniteit om nieuwe invalshoeken te zoeken, connecties te maken met uw doelgroep of nieuwe doelgroepen aan te boren en out-of-the-box te denken. Wij verplaatsen ons in de wereld van uw klant en brainstormen vanuit een positief buikgevoel. Gooi daar bovenop nog eens onze passies voor sport, onderwijs, kids, voeding en gezondheid en u krijgt gegarandeerd een unieke campagne. Wij geven het u op een blaadje!

 

COMMUNICATIEPLAN

Wij gooien uw plannen in onze marketingmixer! 

Een communicatieplan is een weloverwogen scenario waarin we vastleggen welke online en offline communicatiekanalen we gebruiken om uw project of product te promoten. Axitect is uw adviseur om uw weg te vinden in het labyrint van brochures, flyers, mailings, social media, advertenties, enz. Daarbij geloven wij heel sterk in het aanbieden van een strategische marketingmix die breder gaat dan media alleen. Promotours, events, beurzen, tastings, sponsordeals, persberichten, social media… wij gaan niet voor een ‘one shot’ maar zullen inzetten op verschillende online & offline kanalen die we perfect op elkaar laten aansluiten. Ons ultieme doel is impact en emotie creëren!

 

BUDGETPLAN

Nu even serieus… wat gaat mijn project kosten?

Dit is een heldere vraag waarop wij een helder antwoord geven in een budgetplan. Axitect budgetteert uw project tot in detail zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken zowel op projectbasis waarbij we een totaalprijs bepalen voor het opzetten en uitrollen van uw project of we bekijken de samenwerking op lange termijn en gaan een partnership aan waarin we een servicemodel uitwerken met een afgesproken budget per maand. Axitect respecteert ieders budget en staat open voor verschillende samenwerkingsmodellen!

 

PROJECT- & JAARPLAN

Concept? Check! Budget? Check! Ready, Steady,…. Stop!

Voor we de sprint aantrekken, krijgt u van ons een planning waarin we uw project volledig uitschrijven en opdelen in afgebakende acties met deadlines en verantwoordelijkheden. Voor Axitect werkt dit als een routeplanner om het hele project van A tot Z te doorlopen. Voor onze klanten biedt dit een zeker comfort en een houvast om te weten wie waar wanneer in actie komt. De voorbereiding van uw plan is net zo belangrijk als de uitvoering ervan! 

Waarom axitect?
  • Creativiteit
  • Marketing
  • Netwerken
  • Strategie